dilluns, 7 de juny del 2010

Qualsevol semblança amb la realitat...

dilluns, 7 de juny del 2010
Si estàs llegint això ens aquests moments, hi ha tres realitats inqüestionables que no pots deixar passar, i que molt probablement t'ajudarà a entendre amb claretat el perquè de la teva existència, estàs viu, saps llegir i utilitzes les noves tecnologies.

Tens les respostes i ara descobrirem el canal, que podriem diferenciar en 2 dels sentits dels quals podem disposar, la vista i l'oïda.
En el primer cas, podria ser que el canal utilitzat en el teu cas, hagi estat el Twitter, una de les xarxes socials més utilitzades actualment, la qual si li dónes un bon ús, pots descobrir persones, projectes, recursos, iniciatives, empreses, informació, entreteniment,... interessant.
En el segon cas, segurament escoltes Calafell Ràdio i el programa d'una persona amb moltes "inquietuds", La vida en xarxa i has tingut l'interés, el temps i els medis, per descobrir si el que estaves escoltant era real o simplement producte de la teva imaginació.

L'ùnic que he volgut fer amb aquests post, desde un punt de vista gens egocèntric ni altres pretencions, és donar-te la benvinguda i felicitar-te per ser una persona curiosa i animar-te a continuar el teu camí, ja que la parada en aquesta estació pot ser l'inici d'un viatge infinit i apassionant, el qual pots continuar amb una mostra dels següents destins just a la columna de la teva dreta d'aquest blog, com si fos un autèntic mapa del Underground de Londres.

Utilitza els 5 sentits, potser si ets una persona amb un bon olfacte per les històries amb bon gust tractades amb tacte, potser t'agradarà Els Singermornings @cantamanyanes o no o potser simplement estic intentant crear expectatives... o potser és un sense sentit... qui ho sap...


Ens veiem a la Penedesfera... espero que ens retrobem aviat!... piiiiip piiiiip piiiiiip piiiiip piiiiip

1 comentarios:

Què t'anava a dir

eeie. ja era hora que tornessis. estaves missing