dimecres, 30 de gener del 2008

El plumas, el currele piropero, el munillo, el john wayne, el nen de la comunió i el motard moustache de cuir.

dimecres, 30 de gener del 2008
A aquestes alçades ja sabem tots de qui parlem, oi...

Mascle, home mascle...
En la marina...
Anem al oest...
Que la musica no pari...
I grega, ema, ce, a!!! SIII! Y.M.C.A.


Village People! Unes de les estrelles més grans dels anys 70 i 80 de la musica disco (actualment encara s'escolten), icona gay i referent de la època que ningú (tot i que ho vulgui) no pot negar que ha fet els seus pinitos i desfases un cap de setmana qualsevol, en algun lloc del qual no voldria enrecordar-me, en algun moment del qual no cal parlar-ne... Qui no ha mogut els braços com un animal, intentant no ofegar-se un mateix per fer 4 tristes lletres, qui no ha fet moviments lacius, movent la pelvis com un pervertit, teoricament sexy, en una cançó que parla d'autèntics mascles! i qui no ha fet les seves primeres pases militars a ritme de in the navy (pero si mai he anat amb barco!).
D'aquí vaig sorgir, o almenys el meu alias, una intel·ligent intersecció d'onomàstica universal amb el món, la confirmació existencial de la humanitat, una reafirmació familiar del primer cognom català amb més individus en propietat que formen part de la nostra terra i la seva globalització envolvent 5.1!


Gerard Vila -> De Vila -> Vila's -> la gent del vila's -> vilas people -> catalanglish -> vilas pipol -> foneticament parlant -> village people

Si analitzem sintacticament la frase... prouuuuuu!!! Quina tonteria més gran!



Que se n'haurà fet d'aquesta gent? Algú en sap alguna cosa o ha tingut una mica de temps per navegar pel google?
Si no en teniu prou amb això, podrieu començar per visitar aquest link de la web La Coctelera Bio
Us a picat el "gusanillu"? No em malinterpreteu!
LA MÚSICA DISCO TORNA! 30 ANYS DESPRÉS, ARA ÉS EL MOMENT! Poseu-vos les vostres gales més horteres, colorides i apretades que trobeu als armaris dels vostres pares i sortiu al carrer, penjarem una gran bola de miralls relfectants, llums de colors i ens posarem a ballar com poseïts per l'esperit del gran Studio 54! Quins records! només em faltava que fessin Fama per recordar el meu admirat Leroy... però això ja són figues d'un altre paner.
"VILLAGE PEOPLE" Googlejat: aproximadamente 19.000.000 de village people.
"LEROY FAMA" Googlejat: aproximadamente 50.200 de leroy fama.