dijous, 31 de gener del 2008

Estas l'ostia de perdut?

dijous, 31 de gener del 2008
Com no, avui ès el gran dia, el dia dels perduts, dels losties, dels enganxats al Jack, al John, al Sawyer, a la Katie, al Said i a la resta dels 12 apostols que poblen la grandíssima serie de Perdidos! Comença l'inici del fi!

Com be comenta La Veu , seria interessant conèixer quanta gent del nostre voltant, segueix malaltissament aquesta serie... tot i que crec, que entre nosaltres ens reconeixem quan anem caminant pel carrer, aquell creuement de mirades complices mentres de re-ull mires al teu voltant per comprobar que tot es real, que no es producte de la teva imaginació, i de sobte desconectes i et trobes a tu enmig de l'illa lluitant per la teva subsistència i la dels teus companys de tragèdia (buenuuu... potser no seria tant, però es que m'he emocionat), som una secta amb el cervell rentat amb Wipp Express del bo, amb la necessitat que comenci ja la quarta temporada i ens haguem d'emprenyar amb la TV estatal per posar-nos un o dos tristos episodis, un dia a la setmana... això és inaguantable! El Milienarismo va a llegaaaaar! (Arrabal Forever XD)


Per completar una mica la info de LOST o PERDIDOS, us posaré un parell d'enllaços, interessants que he trobat per la web, un d'ells és un blog de series que està realment molt bé a nivell de curiositats i de seguiment, i crec que estan bastant frikats com jo todoseries.com, una pàgina d'una pàjara americana que fa com una mena de cotilleo dels famosos, pelis i series kristin, i una gran font de material divers com lostzilla , d'on he tret la imatge d'inici. Per acabar, i no per això pitjor, us mostraré el treball d'un supercrack argentí de la net anomenat Nico Di Mattia o un recull dels seus videos a speedpainting.tv, un master and commander del Speed-painting, el Messi digital, en el qual fa retrats de personatges famosos o comic, amb una tableta digital i el photoshop, impresionant! aqui us deixo una mostra relacionada amb LOST, flipeu amb l'evolució continua del dibuix, pura realitat.

Ara a veure si deixo d'estar perdut, i em trobo el camí cap al llit, que potser ja tocaria, no? i a somiar amb els angelets? i un collò!

" LOST" Googlejat: aproximadamente 890.000.000 de lost.

"PERDIDOS" Googlejat: aproximadamente 8.390.000 de perdidos.

2 comentarios:

Xavier

Frikis del món, uniu-vos: aquesta nit torna Lost. ¿Jack o Locke?

jbilbo

Jo en sóc un altre! :-D Salutacions Vilas!!! jejeje
PD: Ja t'ensenyaré la meva samarreta de lost ;-)