dimecres, 30 de gener del 2008

Je t'aime... moi non plus

dimecres, 30 de gener del 2008
Dit així amb fred i sense interpretació possible, dificilment té alguna mena de sentit... però si a aquestes paraules les acompanyem amb una música suau i una veu sensual (originariament tenia que ser interpretada per la Brigitte Bardot, també coneguda com BOB, entre els amics dels acudits, però al final va ser interpretada per la seva futura parella Jane Birkin) que ni la Carla Bruni amb el seu Sarcozi, i Zarco Si (Tothosap 2008), segur que tothom l'haurà sentit moltes vegades, fins i tot en situacions... diriem que una mica més íntimes:


Perquè aquestes línies dedicades a aquesta cançó? simplement perquè porto 2 dies engantxant el mateix reportatge pel 33 del SENYOR Serge Gainsbourg, cantautor, actor i director amb bon gust i si no en tingués prou, francés! Doncs aquest home es tot un personatge, amb un caracter més que peculiar, complicat, provocador, fumador, bebedor i amb una vida ben moguda. Diria que per l'estil de música seria un dels precursors del rap francés, tot i que seria més un poeta dels escenaris més que un cantant. Va composar una gran quantitat de temes per interprets francesos, i és un personatge reconegut a la seva terra.


Moment estelar el que va tenir en una entrevista on també hi havia una jove i encara serena Withney Houston, quan li va dir exactament que "se la volia picar", dit finament!


Si us agradaria conèixer una mica més sobre la vida i miracles del Sergi, aqui us deixo l'enllaç a la Wikipedia Serge Gainsbourg , sino, doncs no hi clickeu! També us deixo la seva Web oficial, però està en francés... mmm... apa, a espavilar-sus!

Us recomano que hi perdeu cinc minuts en fer una repassadeta a la Wiki... pedia, coi! que se us ha d'explicar tot (em sembla que el Sergi i jo ens entendriem força bé).


Podeu escoltar alguns dels seus temes aqui. I Fins aquí em arribat avui!
"Serge Gainsbourg" Googlejat: aproximadamente 2.780.000 de serge gainsbourg.
"Zarco" Googlejat: aproximadamente 475.000 de zarco.