dijous, 30 d’octubre del 2008

Enquestes Antigues 1a Part

dijous, 30 d’octubre del 2008
La primera de les enquestes és de ja fa un temps, en conret finals de maig, principis de juny, i es tractava de valorar quin era el superheroi més fort. El resultat, com totes les altres enquestes és només orientatiu, i s'ha tingut en compte algunes habilitats particulars de cada superheroi que tampoc estarien directament relacionades amb la força... però que és la força? la dels jedis no serà oi...


CÀLICO ELCTRÒNICO
Superheroi creat a la xarxa per Nikodemo. És digital i creat en Flash. Lluita per salvar el món de monstres malvats una mica "especials" i gràcies a les seves curioses armes aconsegueix derrotar-los. Consulteu la pàgina calicoelectronico i mireu les series d'aquest autor.
Resultats: 39 % dels vots (9)




MUSCULMAN O MUSCULATOR
Personatge de culte que tots els catalans vam viure i veure una llarga temporada per TV3. Lluitador empedernit, cregut, bona persona, li encanta fer el pallasso i la carn de bou.
Resultats: 39 % dels vots (9)




LA FORMIGA ATÒMICA
Serie de dibuixos animats de l'any 65. Gràcies a la seva super força, super velocitat i super intel·ligència defensava a tots aquells que estaven en perill i podia captar amb les seves antenes super sensibles.
"Contra el mal, la hormiga ataca!"
Resultats: 13 % dels vots (3)






SUPRUNAMAN
Personatge cobard, lamentable i sense cap mena de poders de la serie de dibuixos animats: Arale, la qual si que en tenia, ja que era un robot. Volava sobre un patinet i la seva suposada força venia de les prunes confitades. És reconeixia facilment per les seves ulleres de sol i la seva maleta d'escola
Resultats: 4 % dels vots (1)






SUPERLOPEZ
Simplement un superheroi a la espanyola, un desastre!
Resultats: 4 % dels vots (1)






Hi ha un empat en el primer lloc de dos superherois que comparteixen una cosa, la seva part més còmica. Un a la televisió i l'altre a la xarxa, són grans dominadors del terreny, amb molts recursos i tècniques diverses per lluitar contra el mal!
A la part baixa, els dos intents frustrats de Superman, queden com el que són superherois de "pacotilla", i en el terme mig és queda un referent per nostàlgics ja una mica crescudets!

1 comentarios:

Anònim

home, ja saps que per a mi el gran guanyador es el Calicoelectrónico!! em recorda una mica a la mescla de l´aznar i l´investigador aquell francès de la pantera rosa, mira no se!!! jeje

i el gran guanyador també, com dius,el nostre amic musculator, perquè amb ell he crescut i me tronxat moltissim!!!