dijous, 20 de novembre del 2008

El riu de la riera

dijous, 20 de novembre del 2008
Perquè no para de baixar aigua de la riera per sota del pas de la N-340 davant del Mirsa si tampoc està plovent cada dia com perquè es formin aquests tolls d'aigua que t'emparanoien quant passes amb el cotxe perquè no s'et quedi calat tot i què els diesel és quasi bé impossible que si quedin ja que és molt difícil que passi com els de gasolina que és mullava la tapa del càrter i et deixaven tirat en el pitjor moment i quant feies tard a algun evento que has de canviar de dia perquè la grua no arribarà fins d'aquí una hora, et farà perdre tot el dia al taller, total per voler passar per on no tocava, quan 50 metres abans hi ha una sortida al Rústic i 10 metres abans pots pujar pel lateral de la riera i estalviarte tots aquests problemes??????
Perquè no, para de baixar aigua!

5 comentarios:

Anònim

si noi, jo també m´ho pregunto!!ara fa dies que no plou i no te perque baixar tanta aigua.....ves a saber si hi ha alguna fuga i que els tururuts de l´ajuntament no estiguin fent res per arreglar-ho!!!

Què t'anava a dir

Misteris de la vida, però algun dia sortirà el secret.

adrià

El col·lector que porta l'aigua a la depuradora? El tubo aquest que va fins la platja té a veure?

Josep Gonzalez

Namastee... vull parlar d'un xivatasso que he rebut i he pensat si algu que llegeixi aquest blog me'n pot fer 5 centims (o 1 euro). Algu vinculat al Diari del Baix Penedes, seccio Todo lo sabe... ha fet un comentari sobre mi com " a guia del Nepal" Em podeu explicar o enviar-me l'escrit a namastejosep@hotmail.com es que em faria molta gracia llegir-ho o saber de que va.
Gracies, Daniabad... Namaste!

Anònim

desconecting pipol!!!