dimecres, 5 de novembre del 2008

OBAMA VS MCCAIN

dimecres, 5 de novembre del 2008
Qui ho havia de dir! Després de sis mesos de campanya i de sentir parlar del tema i ja arribat el dia on sembla que es decideixi el futur del món!
Ens queixem del poder dels EUA en el món occidental (i oriental, no ens enganyem), però després fem un desplegament sense precedents de totes les cadenes, autonòmiques i nacionals, públiques i privades, radio i televisió, aquí i allí, uouó... Això a sigut pitjor que el collons de debat per l'estatut d'autonomia català!
52 estats que normalment ens importen un pepí, ara els seguim com si a Delaware estigui apunt de guanyar ERC, a Kentucky el PP a perdut un 10 % o que a Massachusets el PSC i CIU estan igualats. Quina bojeria i quina animalada!..... divagant i divagant, ja m'he despistat..... per on anava?
A sí, que cada país té la importància que es mereix, ja sigui pel propi apreci de la gent que hi pertany, com de la intervenció llepaculill admirativa que se li serveix des de la resta de territoris del planeta.
M'ha agradat un comentari en les notícies d'un reporter a Iraq, després d'ensenyar països d'arreu del món com seguien impacients l'inici de la jornada electoral, que deia una cosa així: "Aquí a l'iraq, potser estant més preocupats per sobreviure al dia a dia del que està passant en les elecciones nord-americanes" Terriblement realista.
No sé perquè la gent ha estudiat tant tota la seva trista vida, si en sis mesos em pogut fer un curset avançat d'ESADE o Econòmiques i a solucionar tots els problemes macro i microeconòmics amb l'ajut de l'infinitat d'experts en aquest camp que han sortit a totes les televisions, algú n'ha tret l'aigua clara?
Com sempre dic: quina sort que avui en dia tots som metges, mecànics, economistes, polítics, electricistes, entrenadors, lampistes, fusters, informàtics, arquitectes, ..... multidisciplinars especilitzats! Avall les Universitats! Amunt el CCC i l'autoaprenentatge fictici!
Quina llàstima no posar totes les solucions universals en un sac i que una mà inocent com la del Freddy Krugger n'agafés una amb la seguretat i tranquilitat que seria la correcta... així com totes les demés!
Ja no sé que renego ni que "verborrejo", així que deixaré una pregunta:
Perquè l'economista de TV3 Xavier Giné, de perfil s'assembla tant al recentment fitxat Antoni Bassas?
HO HAVEU VIST!
...
...
...
...
...
Ostres són les 2:30 i l'Obama guanya 103 a 45... UPS! ho he pensat o ho acabo d'escriure en alt?

Obama - 212 Milions de resultats al Google.
McCain - 151 Milions de resultats al Google.
Traduït als resultats electorals:
- Obama 58'4 % dels vots
- McCain 41'6 % dels vots

Apostarieu per Google o per les enquestes oficials... jo sempre he dit que Google és Déu i que el que Google diu va a Missa!

5 comentarios:

Anònim

m´encanten les teves divagacions de les tantes de la matinada, es pot treure molt de suc!!jejeje

sisi nen, el comentari del reporter d´irak es molt bo, prou feina tenen a sobreviure per mirar com van les eleccions, esperem que les coses canvin cap a millor amb la decisió d´aquestes eleccions....ja saps que a mi això de la política em sembla tot igual i que ma posa molt nerviosa,pq molt de dir i que faran però després quan estant al poder molts d´ells no foten res....en fi

Gemma Urgell

si, no hi ha res pitjor que escoltar els tertulians. És el que tenen aquests que es fan dir periodistes (jo no, eh, que quedi clar) que saben de tot però realment, nada de nada!
Osti, quina nit amb divagacions has tingut, eh!

Albert Recasens

És increible lo enlluernats que estem tots plegats amb els EE.UU.

Què t'anava a dir

Si ets america ets algu si ets marroqui no deixes mai de ser un immigrant.

respectmark

Que original que ets primo! parlar de les eleccions el dia 5. No esperava menys de tu.

Per cert vull crítica del videoclip!