dijous, 11 de juny del 2009

Microreflexions reciclables

dijous, 11 de juny del 2009
Com que tinc ganes d'abandonar ràpidament el post anterior, recuperarem unes reflexions exposades en el bloc amic pepaloves , en un post en el qual parlava del Microblogging. També aprofito per recordar les que vaig exposar ahir sobre Adan, Eva i El Pecat Original.
Aquí va un copy - paste:

One
"Segle XXI, xarxes socials, qui ens diria l'èxit tant brutal que estant tenint aquestes noves eines de comunicació, sempre i quan es respecti el dret a la intimitat i la confidencialitat de dades, em sembla el recurs perfecte per a la substitució de serveis de pagament equivalents (per exemple els SMS), i sobretot amb els nous terminals de telefonia mòvil que hi ha al mercat amb conexió a internet, Iphone, HTC, LG, Nokia,... s'ha de continuar evolucionant per intentar crear l'eina perfecte. Molt interessant el recull que fas, sobretot el que comentes a la tercera frase... m'imagino... pantalla tàctil a l'alçada de la vista i miniteclat d'una sola mà, mentres fas un riuet (per això necessites l'altra mà) i comentes la jugada... jejeje I el que diu el Raül, ho veig com que al principi a tothom li fa gràcia, però els que realment no li dónen una utilitat és els que el deixen en desús, sense desregistrar-se. El mateix passa amb els correus electrònics tipus gmail o hotmail."

Two
"Sylvie, la comparació amb el correu electrònic es simplement des del punt de vista que comentava el Raül, del percentatge d'usuaris registrats i usuaris que utilitzen aquest correu, així com les xarxes socials.
Sincerament, tens algun correu que hagis creat en algun lloc i ja no el facis servir??? jo si, com a mínim tres, un @eresmas, un @mixmail i un @yahoo (i els que em deixo). Evoluciono segons evolucionen els e-mails, amb espai, servei, facilitats, pop3 o imap,... i aqui és on anem a petar, has probat de crear una compte de correu en gmail, hotmail o yahoo, per exemple, i posar el teu nom sense combinacions extranyes o númeració? quasi bé impossible! Però és gratuït i funciona bé, si un correu no m'agrada, doncs l'abandono, fins que aquestes empreses van començar a utilitzar el sistema d'eliminació de comptes en desús, quan no s'accedien a elles en un mes, amb la possibilitat de reactivar-la posteriorment, per intentar fer una mica de neteja, ja que això acumula milers de milions de bits innecessàris que es poden destruir per economitzar i optimitzar els sistemes.
I referent a descongestionar el mail... just abans de configurar els avisos del facebook, rebia més correus d'ells que d'spam... i saps que aproximadament més del 90% dels correus que circulen per internet, són correus brossa? i no ho dic jo, sino Spamina, una de les empreses més importants de software antispam, ja que cada mes publiquen a la seva web les estadístiques de correu bloquejat. Imagina com es descongestionarien les conexions a internet sense tota aquesta porqueria circulant per la xarxa! Amb l'ADSL rural en tindriem prou! jajaja"

Three
"Si Dios creo al hombre a su imagen y semejanza para dominar y llenar la tierra, no iba un poco sobrado y salido? Con el ojo puesto en el cielo, no fue como ver la primera pelicula para adultos? Si Adán se creo con un polvo en la alfarareria, porqué tuvo que darle vida con un soplo com si de un muñeco hinchable se tratara? Fue Adán el primer consolador? O todo lo contrario, por eso se quitó una costilla? Adán és Paula Vázquez? Paula Vázquez es divina? Si el mandamiento de Dios era fructificar y multiplicarse, llenar la Tierra y gobernarla, fue la manzana el primer gelocatil? O Eva estaba harta de que la fornicaran toda la eternidad y fue un intento de suicidio? Si al comer Eva la manzana y no se murió, porqué luego se la ofreció a Adán? Pensava que ella era inmune? Que tipo de manzana era, golden o reineta? Si al comer la manzana roja se les acabó el chollo, no será que fué la primera menstruación? Era Satanás la misma serpiente que sale en la peli de Cicciolina? Porqué el "casual" nombre del àrbol del que no podian comer se llamaba árbol de la ciencia del bien i del mal? Fue el pecado tan original como lo cuentan (porque hoy en dia es el principal motivo de divorcio)? Estaba Dios verificando la lista de pecados cumplidos hasta ese momento (lujuria, gula, avaricia, pereza, ira, envidia i soberbia)? Si Dios les castigó con la muerte, el dolor, la vergüenza y el trabajo, supongo que cambió el orden? realidad o ficción? religión o ciencia? Tiene alguna relación los polvos y soplar con las costillas que me he sacado?.....

Adàn "Polvo eres y al polvo volverás." y Eva "Parirás a tus hijos con dolor"... pues hasta hoy que dura esta situación! PECADORES!!!"

1 comentarios:

Anònim

estas com un llum!!!! això si el tercer paragrag m'ha molat molt!!!;P