dissabte, 6 de juny del 2009

Adéu Pequeño Saltamontes

dissabte, 6 de juny del 2009
Aquesta setmana ens ha deixat l'actor David Carradine, famós per ser el protagonista de la serie Kung Fu, on un monjo Shaolin carregat amb el seu farcell i les seves xancles, tombava pels United States Of America buscant el seu mig germà i salvant als més desvalguts, utilitzant les seves depurades tècniques d'arts marcials, si és que la sabiduria, la paciencia o la ètica li fallaven abans.

El més remarcable de la sèrie, a part del personatge principal, era com l'anomenava el seu mestre durant l'època de formació al temple, "pequeño saltamontes", i la prova en la que sempre fallava, passar per sobre d'un paper de fumar gegant, sense trencar-lo i sense que el seu mestre cec el sentís. També cal destacar que el paper del protagonista estava pensat, en un principi, per l'actor Bruce Lee, però que va ser descartat per tenir les faccions massa orientals..... mmm..... diria que els shaolins són més aviat asiàtics.....

També cal remarcar, el seu paper del malvat Bill, a la famosissima Kill Nill I i II del director Quentin Tarantino. A part d'això, poca cosa més, El Gran Stan, una comèdia carcelaria, on fa el paper de mestre d'arts marcials alcohòlic, fumador i adicte al sexe. Motiu que ens lliga amb les primeres especulacions sobre la seva mort, ja que va ser trobat en un armari d'un hotel de Bangkok, on rodava el seu últim projecte, amb una corda envoltan-li el coll. Descartat el suicidi per part de la familia, la hipòtesis més comentada, és que va ser conseqüencia dels seus extravagants jocs sexuals, masturbació amb autoextrangulació (quan la sang i l'oxigen deixa de circular per la part superior del cap, algun lloc a d'anar a parar..... dic jo....).

Adèu Pequeño Saltamontes!

1 comentarios:

MaiBoig

no podia pas deixar sense cap comentari l'homenatge del mostre Vila a tot un mite de la nostre generacio.
Com sempre estas en tot.
Jo de petit tb volia ser una petita llagosta