dimecres, 17 de juny del 2009

Tool Box Obsession

dimecres, 17 de juny del 2009
Quina extranya obsessió tenim la majoria d'èssers humans maculins (coneguts habitualment com "tios") amb les Ferreteries, sobretot les macro a l'estil supermercat, molts prestatges i seccions, fins i tot amb carros de la compra esperant a l'entrada.

M'agrada disfrutar d'uns minuts de relax passejant entre els passadissos de la ferreteria, recorrent les diferents seccions que la composen. Pintura, electrònica, bombetes, animals de companyia, jardí, electrodomèstics, cortines, fusteria, mobiliari divers, material d'oficina, lavabo, cuina, llums, papereres, vaixella, cuberteria, complements, rellotges, cablejat, electricitat, roba de feina, aixetes,... i una enorme secció d'eines, trepants, tornavisos, claus, cintes, llanternes, "sierras de calar y lijadoras", coles de tot tipus,... i una de les coses que a tot "tio" com cal més l'apassiona, una bona caixa d'eines on poder-ho entaforar tot.

Així que avui he pogut disfrutar d'una visita complerta al disneyworld de les Ferreteries, a cal Diaz , per anar a buscar unes bombetes pel lavabo, una caixeta de Nespresso Roma i un llit pel Pelut (Oh! my Dog!). Tot i conèixer l'entorn pel qual em movia a la perfecció, i haver pujat a totes les atraccions infinitat de vegades, sempre tens aquella cosa de trobar quelcom inesperat que et faci dirigir inevitablement la vista cap a ell. Pura distracció!

Després de trobar les bombetes de recanvi, 4 de 60 W mate (important pel reflex), i aprovisionar-me bé per no patir en uns quants mesos, he estat decidint quin llit es mereixia el meu gos, a l'estil llitera militar, canapé abatible, suite d'hotel, mansió playboy amb mirallets al sostre o el que finalment he decidit...... el llit de matrimoni amb llençols florals modernistes per gossos!

Ho sé! se m'ha anat una mica l'olla amb les mides, vist de fora semblava més petit..... però és gran i segur que el disfrutarà..... sol!

Només quedava passar per caixa, amb la sort de descobrir que m'emportava l'última caixeta de 10 unitats del cafè Roma de la Nespresso. Una mica de palique amb la jefa , veure les instal·lacions, comentar la jugada amb els currantes i cap a casa que s'ha fet tard i s'han de col·locar les bombetes noves...

3 comentarios:

Josep Velasco

Eiii!!! Molt bo aquest reportatge d'investigació sobre les Ferreteries. Una cosa que no sé si coneixies, o que només és característic de la Ferreteria de la qual parles en concret, i que no has tingut en compte... Coneixes que és el TDM?
Amb això la jefa és un crack!!!

Anònim

Jajajaja molt gran aquesta ferretería,n'he sentit parlar moolt!i el millor, n'he sentit parlar molt be!!;P sisi,ja la conec la kefa!una noia molt guapa i simpática oi?jajaja
I els TDM,pafavooo "Te Damos Mas,por menos"!!! Cagun dene,que en sortiu de beneficiats!!!!

Molt maco el llit del pelut!!!ah,i del tema que parlavem ahir,tot sol.lucionat!! Per cert,per fer propaganda tens un descompte del 50% a cal díaz!!!!!!:D

Gemma Urgell

Si noi, les ferreteries... El pitjor és anar-hi acompanyat d'un home. Jo en conec un que va passadis per passadis, prestatge per prestatge... tot ho mira i tot ho toca...
I què dir de Cal Diaz! La millor!