diumenge, 5 d’abril del 2009

Desafiant Jesús

diumenge, 5 d’abril del 2009

No pensessiu pas malament, que no és cap crítica a l'esglèsia ni a l'existència d'aquest personatge històric (ja que no descarto que fos real, una espècie de lider social), tot i els meus coneguts ideals cientificament ateus.

Amb aquest títol vull demostrar la meva admiració pel nou personatge mediàtic de la televisió d'entreteniment, l'aventurer Jesús Calleja, que en el programa Desafío Extremo (Cuatro, diumenges 21:30), narra les seves peripècies, experiències i desventures en els paratges més increïbles, inhòspits, perillosos i espectaculars de la terra com:

1. Kilimanjaro
2. Everest
3. Elbrus
4. Lhotse
5. McKinley
6. Rally de Faraones
7. Zanskar
8. Vinson, pirámide de Carstensz, Aconcagua
9. Polo Norte
10. Tiburón blanco
11. Volcán Sangay
12. Aconcagua
13. Namibia
14. Torre Santa
15. Makalu
16. Darwin
17. Darwin inexplorado

A part de la seva experiència com a escalador, submarinista, ciclista, pilot de motos, cotxes i avionetes , cal destacar que s'atreveix amb qualsevol cosa, rallies, deserts, oceans, glaciars,... això si, sempre amb seny.... bé, precisament el que més atrapa de Jesús Calleja és el seu caràcter obert, divertit i enginyós, que t'enganxa dins el programa, et crea la necessitat de conèixer el final de la història, i el seny deixa pas a un punt de xalamenta que et fa disfrutar del viatge com si en formessis part. Enamorat de la seva terra , Castella i Lleó, i de la India, el Tíbet i el Nepal, del qual parla perfectament la seva llengua.

Personalment, em declaro obertament seguidor de Jesús Calleja, que per molts anys pugui continuar combinant les feines d'aventurer i comunicador, perquè considero que se li dóna la mar de bé. Menció especial, al càmara que el segueix, s'ha de tenir en compte que també passa pel mateix!

La web de desafio extremo: http://www.cuatro.com/desafio-extremo/portada/

Podeu seguir el blog del programa: http://blog.cuatro.com/desafioextremo/

I visitar la pàgina web d'aquest crack: http://www.jesuscalleja.es/

NAMASTE

2 comentarios:

son

sisi molt bo!!tot un aventurero!!

mmmm...m'agrada aquest banyador que porta......jajaja

lo seu es l'aventura, perquè un dia el vaig veure en aquell programa, Password, i fillet, lo seu no son les paraules!!!jejeje

Què t'anava a dir

Osti ja m'havies enganyat. Punyetero.