dijous, 25 de juny del 2009

Basket Exists!

dijous, 25 de juny del 2009
No tot és futbol i copa de confederacions (per cert... hispania eliminada a les semifinals pels USA...).

Després del ja considerat himne blaugrana, Copa, Lliga i Champions i de totes les cel·lebracions pertinents, ara ens em adonat que existeixen altres esports, on per una banda o una altra, ens aporta satisfaccions personals, sentiments d'eufòria i orgull pels qui aconsegueixen fites úniques en aquest camp, a vegades tan infravalorat per altres àmbits, i amb els que compartim amistat, afició, club o nacionalitat.

Per ordre d'importància, afinitat o adorament, el primer i més important èxit dins del món del bàsquet, és dóna dins d'aquesta mateixa vila, ja que el meu estimat club (Associació de Bàsquet El Vendrell), ha tornat a pujar de categoria per enèssima vegada, arribant al nivell de Copa Catalunya, impensable quan ara fa uns pocs anys, cuatre amics es van reunir i decidir de tirar endavant un projecte per fer reaparèixer un esport desaparegut per aquestes contrades i que havia format part de la meva formació com a jugador i persona (no sé si positivament o negativament... però és així!) i que tanta afició havia aportat al Vendrell. Enhorabona companys!!!




En segon lloc, l'èxit obtingut en la secció de bàsquet del Barça, els quals han fet una campanya força interessant a nivells generals i que s'ha rubricat amb la consecució de la lliga de bàsquet'09 davant l'imparable equip del TAU, en una final donada per perduda abans de començar-la, gràcies a una feina d'equip i genialitas, fruit del treball de tota la temporada. Gran error per part del contrari! No diguis blat... crònica xsanjuan

Important valorar aquesta victoria (junt amb la secció d'hoquei), per donar un toc d'atenció i fer veure als seguidors, que no només de futbol viu el barça, sino que el fet diferencial d'aquest "més que un club" es basa en la potenciació de les diferents seccions esportives, que tantes alegries han donant als socis i aficionats durant els últims anys, on ho han guanyat absolutament TOT(bàsquet, hoquei, handbol, i altres en les que s'està treballant per formar equips de primer nivell com el futbol sala, atletisme,...)

I la tercera , disfrutada i viscuda en directe en companyia d'un Gran amic i millor persona, a altes hores de la matinada, per aconseguir que un català de Sant Boi, hagi sigut el primer jugador de bàsquet nacional en guanyar un anell de la NBA, considerada la millor lliga del món en aquest esport. És un fet increible e irrepetible, ja que aconseguir una fita com aquesta, queda reservada a uns pocs privilegiats. Aconseguir-ho i ser una de les peces més importants per fer-ho, m'omple de satisfacció i orgull, per ser català i haver practicat aquest esport, per poder disfrutar-ho com pocs... sobretot per un fan històric dels Chicago Bulls i el Mestre Jordan, que per preferències s'ha rendit a l'evidència dels Lakers de L.A i de Pau Gasol, jugador sortit de la cantera del Barça... Tot i que haig de reconèixer, que la petició que vaig fer al meu germà quan va estar a la NBA Store de Nova York, van ser les samarretes de Sir Charles i d'en Magic!!! (... una peça de roba tampoc podrà ocupar mai l'espai que tinc reservat per en Michael!)

He volgut reservar la identitat d'aquests dos energumens, que estaven saltant i cridant contingudament "en casa ajena" a altes hores de la matinada, uniformats amb les samarretes d'en Kobe i en Magic, amb sobredosi de Coca-cola zero i festucs, durant el cinquè i últim partit dels play-off'09, però m'imagino que tots sabreu de qui parlem...

2 comentarios:

Xavier

i love this game!
;)

MaiBoig

Tal i com diria el Xixo Terremoto, · puntos Colega.
El primer per el nostre estimat A.B. Vendrell. COPA CATALUNYA!!!!!

El segon per el Barça de basquet, ja tocava.

El tercer per el primer CATALA amb un anell de campio de la NBA