dijous, 28 de maig del 2009

El Club Super 3

dijous, 28 de maig del 2009
FC Barcelona 2009 Tricampions




Els lleons han sigut domats pels malabaristes del Circ Du Culeil.
Coooooooopa!

Sobredosis de bon gust tornen incomestibles les merengues.
Lliiiiiiiiiiiiiiiga!

Els gladiadors blaugranes es cruspeixen els cristians al Coliseu de Roma.
I Champions!

Amb Queen.

Viva la Vida!

Amb Cold Play.

La Banda Sonora que ha acompanyat l'equip aquest any!

Un Any històric que tots em pogut disfrutar. Inolvidable, Impresionant, Descomunal, Extasiant, Fantàstic, Emocionant, ... Una bogeria, com la que em viscut al conseguir una fita única en la història del fútbol nacional (i el cinqué equip europeu que ho aconsegueix en tota la història, un cada dècada, Celtic, Ajax, PSV, Manchester i Barça), el triplet o el trèbol. Però no ha sigut qüestió de sort, tot el contrari, amb feina, esforç, disciplina, ambició, constància, il·lusió, treball en equip,.... valors que s'estan posant com a exemple a les escoles perquè els nens vegin el que es pot aconseguir, amb un gran tècnic i uns enormes jugadors, i amb molta feina als despatxos i l'staff tècnic, em convertit un equip i un esport, en una conjunció de sentiments que, a mi personalment, m'han aportat una infinitat d'alegries indescriptibles i poder recordar tots aquells moments especials que em viscut tots junts aquesta temporada.

Desde la Penya Bètica fins a la Rambla, un camí de només uns metres, que ens ha costat 9 mesos de recòrrer. Un camí similar al que ha fet avui el Bus del Barça, en la rua de la TRICEL·LEBRACIÓ, la culminació de la qual, ha sigut la festa final al Camp Nou, on els aficionats han tingut l'oportunitat de tornar als jugadors les sensacions que han rebut d'ells i viceversa, ja que també s'ho han merescut. Jugadors especials i amb estrella..... estrella damm fins a les orelleeeeees!!! I cava, I desfassamenta, I locura, I quina taja que portaven alguns, TOTAAAL!

El Barça té un Messies, junt amb els seus apòstols han aconseguit un Miracle, que hagi guanyat el Barça ha sigut un bé per a la societat, ha curat malalties gràcies als somriures que ha provocat, ha reactivat la economia amb la compra de samarretes i equipatges, ha acabat amb la fam a base de milers d'entrepans i amb la obesitat amb els nervis que em passat, ha creat una corrent mundial de bon humor, ha arrancat el turisme europeu i nacional a base de desplaçaments massius, ha acabat amb les guerres i les discusions ja que tothom ha estat d'acord amb qui ha sigut el millor, ha unit moltissimes parelles per una passió comuna o al menys les ha apropat, augmentarà la natalitat a Catalunya d'aquí nou mesos, ... en resum, el que ha passat estava predestinat, en moments de crisi, Barça!

I ara què? doncs de moment començar a preparar el videoblog amb tot el que vam grabar ahir, en un desplegament tècnic mediàtic mai vist al Vendrell, descansar una mica aquestes vacances d'estiu, recuperar-se mentalment i físicament de tanta tensió, i tornar-hi aquest any que bé amb tota la il·lusió del món, esperant quanyar-li la final de la champions al Madrid a casa seva... ho deixo dit...

És Madrid? Si RAC1! és Madrid!

Gràcies Barça i Felicitats!


VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA I VISCA CRACKÒVIA!

2 comentarios:

Raül Buira

Costarà molt tornar a veure un any com aquest. Ara, que si l'any que ve guanyem la champions al bernabeu haurem de beatificar al Pep i fer-li un monument.
Visca el Barça i Visca Catalunya!!!

Ferran

Ets un Freaky, però ets el meu freaky preferit.
Casi em poso a plorar.
Ah, els videos ja.
Visca TOT.

Nandu , el papa del Barça.