dimarts, 18 de març del 2008

Correu calent o Hotmail

dimarts, 18 de març del 2008
Per tota aquella gent que encara viu en el passat i per aquells que continuen confiant en la mà màgica del Guillem Portes (Per cert... com pot ser que un home que es diu Portes s'hagi fet ric i famós gràcies a les Finestres...??? misteris de la ciència), també en els que confien en la superpoderosa timofònica, aquella que no falla mai, aquesta setmana passada, després de no se sap que, més d'un milió d'usuaris de Telefónica de Catalunya, el País Valencià, Navarra i Aragó és van quedar sense el servei del Messenger i el Hotmail entre altres de Microsoft.


El problema es va detectar només en aquells usuaris que pertanyien a telefònica, en les altres companyies funcionaven correctament (tot i que he llegit que algun de comunitel i orange, no ho tinc contrastat, també fallava, particularment amb YA.COM funcionava normalment).


Després d'una infinitat de queixes (més de 500 post al foro de bandaancha.st), de moltissimes trucades a les dues companyies, de milions de reinicis de routers per tota la zona, de moltes passades i repassades de programes antiespies i antivirus, de revisar linies telefóniques, de reinstalar internet explorer i altres nevegadores com mozilla firefox, i jo que sé quantes actuacions i/o/u invents diversos... la causa a tot aquell estropici s'em va mostrar davant dels ulls, la qual va ser confirmada al cap de 2 dies escoltant les noticies de RAC1 (ho sento SJ...).

I ara que!?

Pel que sembla Telefònica es renta les mans i creu que no ha sigut culpa del seu servei d'ADSL, quan sembla més que evident, però com sempre, és molt fàcil demanar i cobrar, però no donar explicacions i reconèixer els errors propis. Per altre banda, alguna part de culpa deu tenir Microsoft, ja que els errors només es donaven en els seus serveis, objectivament tot sembla una mica extrany. Actualment els problemes ja no són tals, però segueix sense aparèixer un culpable al qui poguem tirar-nos-li-us-los al coll! L'un per l'altre, la casa sense escombrar! Tinc alguna que altre teoria conspiratoria, però aniria a la presó... o no.

Per cert i per acabar, avui a Cuatro feien un programa reportatge força curiós, referent a persones amb aeorfàgia, problema socialment complicat.
"Aeorfagicos" Googlejat: aproximadamente 449 de aerofagicos
"Petarrons" Googlejat: aproximadamente 176 de petarrons

3 comentarios:

Anònim

ja m´estranyava a mi que no fessis referencia al problema del mail calent.....

el meu proveedor d´internet segur que no és de telefonica perque el messenger em va funcionar a la perfecció!!sort en tenim de´n llorenç!!!

Els del programa de la cuatro segur que van fer una calçotada abans d´anar al programa....

Gemma Urgell

escolta... i no tornen diners per això? A mi Fecsa em va tornar uns quants euros per l'apagon de Barcelona l'estiu passat.
Ens saps algo??

Anònim

us heu quedat amb "no puedo creer que lo hayan inventado" amb el paper de wc de windows vista??

que booo!!!!