dimecres, 27 de febrer del 2008

Ara Si Que El The Winner Is...

dimecres, 27 de febrer del 2008
Follonero... no, no, no .... JAVIER BARDEM!

Oscar al millor actor secundari per, No es pais para viejos, on intrepreta a un assasí en serie amb pentinat que ni el llongueras amb un tallagespa i enxufat d'extasis.

Desde Pernil, Pernil, que jo ja veia que aquest noi arribaria lluny. Moltes comedies no ha fet, i podriem dir que s'ha caracteritzat per papers dràmatics, durs i sexualment actius o morbosos (Recordem Edades de Lulú, Huevos de oro, Boca a Boca, Entre Las Piernas). D'acord que es un "tipical spanish", però el veig amb força seny (de cara a la galeria, després potser és un sobrat, però aixó ja no es pot controlar), campexanu, amb el cap ben amoblat, i s'ha de reconèixer que és de lo milloret de la zona, ni actors comercials (una vegada a Hollywood) com l'Antonio Banderas, ni la patètica i sempre doblada inclús a l'espanyol, la Pe!

Javier Bardem
jueves 1 mayo 1969
Las Palmas de Gran Canaria (España)

Biografia
Miembro de una familia tradicionalmente vinculada al mundo de la interpretación. Su madre es la actriz Pilar Bardem y sus abuelos los también actores Rafael Bardem y Matilde Muñoz Sampedro; además es sobrino del director de cine Juan Antonio Bardem y sus hermanos Mónica y Carlos también se dedican a la actuación.

Filmografia (Info treta de Yahoo Cine)


Diuen que va ser la nit dels oscars més europea de la història, fins i tot la millor pelicula estrangera va ser l'austríaca, Los Falsificadores. El Millor Actor pel britànic, Daniel Day Lewis per Pozos de Ambición. La millor Actriu per la francesa, Marion Cotillard per La Vida en Rosa, la britànica Tilda Swinton per Michael Clayton. Tot i que els triunfadors van ser els germans Coen, dos pillats de la vida, que van aconseguir els Oscars a la millor pelicula, el doblet amb el millor director i el triplet amb el millor guió adaptat.


MES OSCARS, INFO I GUANYADORS (ADN) i (hoycinema)



"No Me Llames Follonero, Llamame Follo" aproximadamente 63 de no me llames follonero, llamame follo. Mencio especial del jurat, per haber conseguit que el president Zapatero digués, com de passada, el nom de Javier Bardem, al debat amb Rajoy. Com deia el SJ, estava cantat quan podria treure el tema... mal-llamps de guionistes!