divendres, 15 de febrer del 2008

QUEDEN 2 DIES!

divendres, 15 de febrer del 2008
UY UY UY! (Com deien els dels Tomate... deien en passat, ja que fa poc els van passar pel turmix i en van fer ketchup o "mermelada" de tomàquet!).
Quins nervis! La cosa avança! I cada vegada queden menys hores!

Com una canalla de 10 anys... tot i que... ara que hi penso, no hi ha gaire diferència a la setmana passada, perquè mirat fredament i analitzant els meus actes, sembla que fa anys que tinc aquesta edat. La pregunta del milió és, deixarà el Vila's de fer xaladures de les seves ara que per fi serà una persona madura? Com quedar-se sense cella o sense patilla, trucar a un programa de trucades de matinada amb la paranoia del Bosé com a cantant internacional, deixar-se roba interior pels puestus, adormir-se en llocs no gaire "útils", les llargues nits d'insomni, fer el friki informàtic, converses passades de voltes, xalar amb les pelis orientals de repartir llenya, preparar deliciosos menjars congelats com la famosa ensaladilla rusa de sibèria, escriure comentaris en català a la razón digital indignat, mirar-se el "59 segundos" o encara pitjor el "360 grados" simplement per masoquisme (gràcies per demostrar-me cada setmana que encara tinc sang a les venes),... i tantes altres que ara no recordo... em podrieu ajudar a fer-ne una mica de memoria? tot i que, vosaltres no us quedarieu pas enrera diriem! perquè n'heu fet de ben grosses... jajaja quin fart de riure només de pensar-hi. Veieu, ja m'estic tornant nostàlgic, un altre síntoma de la trentena!

Al final, serem força gent, ja que ve gran part de la family, algun coleguilla de la uni, i la xusma de sempre, l'únic que haig de fer una crida: necessitaria saber si algú té o pot aconseguir, estufes de butano??? Per la resta, gràcies per oferir la vostra ajuda, "de moment" la rebutjaré, però estigueu atents. Tema cadires, potser en faran falta. I per acabar, potser hauriem de coordinar una mica el tema del mam, per saber que hauré de comprar.

Aguanteu un parell de dies i tot això ja s'acabarà!
Per cert, felicitats a tots els enamorats estatals, en el dia de Sant Valentí, a la resta, ja us felicitaré per Sant Jordi!

"Queden x dies" Googlejat: aproximadamente 202.000 de queden x dies
"Xaladures" Googlejat: resultados 1 - 7 de 7 de xaladures

1 comentarios:

Anònim

Nen, estàs com un llum!!jajaja
no crec que siguis diferent al complir 30 anys. I esperem, per al be de tots, que no canvis!
que seria el mon amb un vila´s diferent...

aqui tens un altre tema a tocar...

colta, jo portaré birra, perque de vi no en beuré!!

per cert, avui t´he dedicat el fotolog!