dimecres, 6 de febrer del 2008

Quin craaaaaaaack!

dimecres, 6 de febrer del 2008
Nit d'insomni i frustració per no poder veure el partit de la NBA d'ahir! No sé que coi va passar, però el partit el retransmitien una hora més tard per a totes aquelles alternatives que ja us he comentat, així que la única solució va ser... i tristament ho reconec... escoltar la radio online de radiomarca fins a les tantes de la matinada. Ja ho sé, va ser una anada d'olla, però la segona part dels Lakers and Gasol van ser Spectacular, Spectacular, No words in the vernacular! per convertir-se en això:
24 punts, 12 rebots i 4 assistències en 35 minuts de joc, amb 10-15 en tirs de 2 i 4-4 en tirs lliures. Em sap greu pel Xavi, que el seu estimat "Cobi" es quedés amb 6 tristus punts (era la nit de Gasol i va donar 8 asist.). Més gameinfo

GRÀCIES al meu brother per portar-me dels Iu Es Ei, de la NBA Store de New York, la samarreta oficial (i enorme! tot i ser una M) del gran MAGIC JOHNSON! I quan pugui et mangaré la del meu germà bessó de color Sir Charles!
Per acabar, dues notícies, en la primera matitzarem la situació definitiva de l'intercanvi entre Lakers i Memphis, segons NBA.com, aquesta varen ésser les condicions:
NEW YORK, 1 de febrero del 2008 - Los Memphis Grizzlies han trasferido a la súper estrella española Pau Gasol a los Los Angeles Lakers a cambio de Kwame Brown, Javaris Crittenton, Aaron McKie, de una selección de segunda ronda del Draft los derechos de Draft de Marc Gasol (selección No. 48 del Draft 2007), dos futuras selecciones de primera ronda y dinero.
La segona, i potser encara més espectacular, tot i que no afecta directament als nostres cors catalans, és el trespás de SHAQ als SUNS de Nash i Stoudamire. El canvi, en aquest cas s'ha fet d'una manera equitativa, ja que a canvi han anat a MIAMI Shawn Marion i el base Marcus Banks.
A veure on pot anar a petar tot aquest terratrèmol!


"Shaq" Googlejat: aproximadamente 5.210.000 de shaq
"Figo traidor" Googlejat: aproximadamente 9.780 de figo traidor
"Martillassus" Googlejat: Su búsqueda - martillassus - no produjo ningún documento
"Ernest Rossell" Googlejat: aproximadamente 54.600 de ernest rossell -> google
"Jo mateix" Googlejat: aproximadamente 256.000 de jo mateix

2 comentarios:

Xavier

com diu en montes: gasol és e.t.
ei, jo també vull una samarreta del "màgic", per a mi, el millor jugador que mai ha trepitjat un pavelló de la nba.

er-nest

La veritat és que l'ambient està força caldejat..

http://www.fotolog.com/pako_torreblanka/37128590

t'has de registrar si vols deixar algun comentari.
De mentres busca al google la frase: "Insomni per culpa de tragar-se tots els partits de la nba"